szerelmessms.hu on Facebook

SZERELMES SMS

[ 1 ]   [ 2 ]   [ 3 ]   [ 4 ]   [ 5 ]   [ 6 ]   [ 7 ]   [ 8 ]   [ 9 ]   [ 10 ]   [ 11 ]   [ 12 ]   [ 13 ]   [ 14 ]   [ 15 ]   [ 16 ]   [ 17 ]  

Te vagy az én esetem. Rám talált a szerelem. Remélem te is pont ugyan ezt tervezed.
falon mászik kicsi pók pici szádra illik a csók
Téma: Csók , Aranyos , Boldogság
szeretlek-szeretlek szeretni is foglak, mig átnem adnak a sötét sirnak és ha igaz hogy ott is van élet én ott is SZERETNI foglak téged !!!!!
szeresd a tetestem szeresd a vérem mert én vagyok az aki érted meghalna ha kéne ♥
Szeretlek téged amíg csak élek!!
Várj még te nekem kellesz kell a szíved a lelked o emlékszem ara amikor megláttam gyönyörű két szép szemed a tűző napsugárban úgy éreztem, milyen jól vagyok nálad csak annyit kérek, hogy szeress! ... nem feledem, hogy a partnál fülembe súgtad, az éjszaka ránk várt, te át öleltél, te megcsókoltál, a többi meg ment a maga dolgán. Minden jó kiderül, hogy egy lánynál csak játszottál.
Te vagy a napsütés mely beragyogja szívemet Te vagy a csillag a sötét éjjelben Te vagy a szellő mely megérinti arcomat Te vagy nekem a bánat és az öröm egyszerre A bánat azért mert nem vagy itt mindig mellettem Az öröm pedig azért mert tudom hogy szeretsz és én viszont szeretlek!
Szeretlek szeretlek soha ell nem engedlek enyém vagy örökre mig a szerelem él!
Szeretném szerelmes szívemet,Szerelmes szívedhez szegezni!
Téma: Flört , Boldogság
Mióta ismerlek, azóta szeretlek, rabul ejtett ragyogása csillogó szemednek. Messze vagy tőlem, de nem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva.