szerelmessms.hu on Facebook

SZERELMES SMS

[ 1 ]   [ 2 ]   [ 3 ]   [ 4 ]   [ 5 ]   [ 6 ]   [ 7 ]   [ 8 ]   [ 9 ]   [ 10 ]   [ 11 ]   [ 12 ]   [ 13 ]   [ 14 ]   [ 15 ]   [ 16 ]   [ 17 ]   [ 18 ]   [ 19 ]   [ 20 ]   [ 21 ]   [ 22 ]  

Szeretlek-szeretlek szeretni is foglak, mig átnem adnak a sötét sirnak és ha igaz hogy ott is van élet én ott is SZERETNI foglak téged!
Téma: Hiányzol , Csók , Aranyos
Egy gyöngéd ölelés elfeledtet mindent. Csak a pillanatnak élsz, mely megér minden kincset. Egy forró csók, mely tüzes a vágytól, érzem örökre tehozzád láncol.
Téma: Aranyos , Csók
Te vagy az én esetem. Rám talált a szerelem. Remélem te is pont ugyan ezt tervezed.
falon mászik kicsi pók pici szádra illik a csók
Téma: Csók , Aranyos , Boldogság
szeretlek-szeretlek szeretni is foglak, mig átnem adnak a sötét sirnak és ha igaz hogy ott is van élet én ott is SZERETNI foglak téged !!!!!
Kívánok neked minden szépet, aranyesős virág rétet, epret, milkát, csokistejet, és hogy a fejedben mindig én legyek! Álmod őrzön végtelen, míg itt vagyok ebben az életben! Megvédelek minden bajtól, és megszabadítalak a gondoktól! Ott leszek majd melletted, és fogom mind két kezedet, de egyenlőre azt kívánom, hogy kellemesen aludjon az én kis Párom!
szeresd a tetestem szeresd a vérem mert én vagyok az aki érted meghalna ha kéne ♥
Történjek bármi, Mindig foglak várni. Mikor nem vagy melletem, Kínok közt kell ébrednem.
I love you! Ich liebe dich! ¡Te quiero! Je t'aime! Ti amo! Я люблю тебя! 我愛你! Σ 'αγαπώ! Jag älskar dig! Seni seviyorum! Minden nyelven szeretlek!
Téma: Vallomás , Aranyos
Mióta ismerlek, azóta szeretlek, rabul ejtett ragyogása csillogó szemednek. Messze vagy tőlem, de nem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva.