szerelmessms.hu on Facebook

SZERELMES SMS

[ 1 ]   [ 2 ]   [ 3 ]   [ 4 ]   [ 5 ]   [ 6 ]   [ 7 ]   [ 8 ]   [ 9 ]   [ 10 ]   [ 11 ]   [ 12 ]   [ 13 ]   [ 14 ]   [ 15 ]   [ 16 ]   [ 17 ]   [ 18 ]   [ 19 ]   [ 20 ]   [ 21 ]   [ 22 ]  

Azt olvastam, a dohányzás káros, leszoktam. Azt olvastam, az ivás káros, hát leszoktam. Azt olvastam, smsezni is rossz! Nos, ezek után abbahagytam az olvasást! :)
Téma: Aranyos
Egyetlen kis „szia” megmosolyogtat, egyetlen kis csók feldobja az egész napod! De egyetlen kis sms, az nagyon kevés, ezért kérlek, írj nekem sokat! :)
Téma: Aranyos
Olvass tovább, ha hiányzom! Tényleg?? Ez édes! :) Még mindig olvasod? Le vagyok nyűgözve! Biztos nagyon hiányzom… Nos, TE is nagyon hiányzol nekem! <3
Téma: Hiányzol , Aranyos
Kezdődhet, vagy végződhet napod az sms-em nélkül, de hidd el, az én napom nem kezdődik, és nem ér véget úgy, hogy nem rád gondolok. Látod?! Most is te jársz a fejemben :)
Téma: Aranyos , Boldogság
Találkozásunkat a sors rendelte, hogy barátok lettünk, arról mi döntöttünk. Az azonban, hogy beléd szerettem, villámcsapásként ért!
Szerelemsnek lenni azt jelenti, hogy Ő a karjaidban alszik el, de az álmaidban él.
Téma: Aranyos , Boldogság
Szeress szívből, de csak Egyet Ő is fog szeretni Téged! Mert igazán csak az lehet Boldog Kinek szíve csak Érted dobog!
Ebben a percben 3.7 millióan alszanak , 4.1 millióan esznek, 2.3 millióan épp szerelembe esnek, de csak egyetlen tünemény olvassa ezt az sms-t! :)
Téma: Aranyos