szerelmessms.hu on Facebook

SZERELMES SMS

[ 1 ]   [ 2 ]   [ 3 ]   [ 4 ]   [ 5 ]   [ 6 ]   [ 7 ]   [ 8 ]   [ 9 ]   [ 10 ]   [ 11 ]   [ 12 ]   [ 13 ]   [ 14 ]   [ 15 ]   [ 16 ]   [ 17 ]   [ 18 ]   [ 19 ]   [ 20 ]   [ 21 ]   [ 22 ]  

Ha egy nagy kövér ember éjjel megjelenik a szobádban, és egy nagy zsákba tuszkol, akkor nem ijedj meg, Ő csak a Mikulás! Téged kértelek karácsonyra! :)
Téma: Aranyos
Amikor az élet helyét a halál veszi át, és találkozom az angyalokkal, egész biztos, hogy fel fogom őket ismerni, mert én itt a földön is egy angyallal élek!
Téma: Aranyos , Boldogság
Az álmot álmodni kell, én veled álmodom. A szívnek dobogni kell, az enyém érted ver. Ha találsz egy angyalt, őt megtartani kell! Megtarthatlak? :)
Téma: Aranyos
Mi a csók? Geometria: Két ajak közötti legkisebb távolság. Közgazdaságtan: olyan dolog, mely iránt a kereslet mindig nagyobb, mint a kínálat. Fizika: egy folyamat, mely újratölti a testet. Informatika: olyan, mint a bluetooth, mert két test kapcsolódik össze kábel nélkül. :)
Téma: Csók , Aranyos
Ha nem lenne most távolság közöttünk, akkor adnék egy jóéjt puszit. De sajnos kénytelen leszel beérni egy virtuális csókkal => cuppp! Jóéjt!
Téma: Jó éjt , Csók , Aranyos
Köszöntjük önöket a „Sweet Dreams” fedélzetén! Kérjük minden kedves utasunkat, hogy öleljék szorosan párnájukat, mivel hamarosan megkezdjük utunkat az álmok földjére! Kellemes utazást kívánunk!
Téma: Aranyos , Jó éjt
Ez egy eszperente sms Kedvesem, melyet epekedve szentelek NEKED, mert egyes percek veled lehetnek feledhetetlenek!
Téma: Aranyos
Szemeid fáradtak, hagyd hát, hogy szempilláid néhány órára átöleljék egymást, te pedig élvezd álmaid világát! Jóéjt
Téma: Jó éjt , Aranyos
A gravitáció nem felelős azért, hogy az emberek szerelembe esnek! :)
Téma: Aranyos
Múlt éjjel midnen csillaghoz egy okot rendeltem, hogy miért is szeretlek téged. Egész jól ment mindaddig, míg el nem fogytak a csillagok… <3