szerelmessms.hu on Facebook

SZERELMES SMS

[ 1 ]   [ 2 ]   [ 3 ]   [ 4 ]   [ 5 ]   [ 6 ]   [ 7 ]   [ 8 ]   [ 9 ]   [ 10 ]   [ 11 ]   [ 12 ]   [ 13 ]   [ 14 ]   [ 15 ]   [ 16 ]   [ 17 ]   [ 18 ]   [ 19 ]   [ 20 ]   [ 21 ]   [ 22 ]  

Szeretek egy barna kislányt, kinek arca selymes mint a kristály. Nem feledem őt el soha hisz a szívem az ő örök foglya. Göndör haja száll a szélben, barna szeme csillog a fényben. Bár most sajna távol vagyok, de a szívem csak is érted dobog.
Téma: Aranyos , Hiányzol
Veled álmodom, veled ébredem, éjjel-nappal csak te jársz az eszemben. Elönti az életemet a drága, édes szerelem...
Téma: Aranyos , Boldogság , Csók
Szemeid fáradtak, hagyd hát,hogy szempilláid néhány órára átöleljék egymást, a hogy engem szoktál, és te addig élvezd álmaid világát!
Téma: Jó éjt , Aranyos
Veled álmodom, veled ébredem, éjjel-nappal csak te jársz az eszemben. Elönti az életemet a drága, édes szerelem, S ölelném, szorongatnám, ha lenne rólad poszterem.
Pici erdőben Pici nyuszi Pici szádra Pici puszi Egy gondom van mely fáj s éget pedig csak 2 szó: SZERETLEK TÉGED!
Téma: Aranyos , Csók
Szeretlek nagyon drága uracskám, téged és nagyon bánom hogy vége lett mindennek, ami volt köztunk. Nagyon szeretnélek még, nem probáljuk meg még egyszer?
Téma: Csók , Jó éjt , Aranyos
Szeress szívből, mint a patak, mely magas hegyek csillagaiból fakad. S ha szerelmed hű és igaz, cserébe mély szerelmet kapsz!
Kicsi életem kuglófjának egyetlen mazsolája:$
Téma: Aranyos
Vonat robog, szivem dobog, kedves [ide kell a szerelmed neve] rad gondolok
Téma: Boldogság , Aranyos
Ha hívsz, szeretsz, ha írsz, hiányzom, ha csörgetsz, kívánsz, ha nem teszel semmit, nem tudsz élni nélkülem! Mitévő leszel? :P
Téma: Aranyos